Dwell Designs | Carlingford
15276
single,single-portfolio_page,postid-15276,ajax_fade,page_not_loaded,,vertical_menu_enabled,qode-child-theme-ver-,wpb-js-composer js-comp-ver-4.3.2,vc_responsive

About This Project

CARLINGFORD

The original character of this home is retained despite the dramatic transformation from a passive facade to a modern design which beckons you to enter along the wide tiled and illuminated walkway towards the focal point of the grand entry: a bespoke pivot door featuring copper surrounded by two types of timber. Earthy tones and materials dominate the design – natural sandstone, stained timber and rendered surfaces – and the sandstone and matching timber garage door and fascia above the glass balcony emphasise the vertical lines. Living areas have been opened up to invite more natural light.

Date

September 02, 2014

Category
Alterations & Additions